Interieur

Interieur voor de zakelijke markt

Een nieuw kantoor of toe aan nieuw kantoormeubiliar? Voor kantoor- en projectinrichting bent u bij Smeets maatinterieurs aan het juiste adres.
Smeets maatinterieurs biedt advies op maat. U vindt bij ons geen standaardoplossingen, maar op basis van uw wensen en behoeften maken wij handgemaakte interieuroplossingen. Middels onze persoonlijke benadering en deskundig advies, zorgen wij samen met u voor het beste resultaat. In onze eigen meubelmakerij worden de door u gewenste meubels op maat vervaardigd.

Interieur voor de particulier

Stel, u hebt een magnifiek idee voor u woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. U ziet het al helemaal voor zich: de praktische indeling, het fraaie hout, de details in de afwerking. Passend bij de rest van u interieur. Maar waar vindt u zo'n interieuroplossing. U zoekt immers kwaliteit en originaliteit. Geen standaardoplossing, zelfs niet van een bekend merk.... Voor dat soort exclusieve, handgemaakte interieuroplossingen kunt u terecht bij Smeets maatinterieurs. Zo hebben wij onze eigen meubelmakerij waar wij op maat de door u gewenste meubels vervaardigen.

Daarom Smeets...
  • alles naar eigen wens
  • op de milimeter nauwkeurig
  • eigen spuiterij
  • snelle levering